Free Shipping

 Over $200* 

 Questions?

 1300 167 032 

 9am to 5pm

 Mon - Fri 

Het aanmeldingsscherm geeft de accounts op de computer weer. Klik op een account in het aanmeldingsscherm om u aan te melden. Als er een verkeerd wachtwoord wordt ingevoerd, verschijnt er een melding dat het wachtwoord incorrect is. Als u beschikt over meerdere modi om contact op te nemen met mensen, zoals e-mail en Twitter, kunt u alle profielen voor iedere contactpersoon in de app Personen koppelen. Alle manieren waarop u met de contactpersoon kunt communiceren, worden weergegeven in het profiel van de app Personen. Kies uit Outlook.com, Exchange, Google, Yahoo! of iCloud. Wanneer u een Microsoft-account in Windows 10 gebruikt, kunt u een aantal dingen doen.

Voer de volgende stappen uit als er een andere account met administratorrechten op het systeem aanwezig is. Mogelijk hebt u hulp nodig van de eigenaar van de account. Deze methode is alleen van toepassing op lokale accounts. Met een wachtwoordherstelschijf kunt u een Microsoft-accountwachtwoord niet opnieuw instellen. Als u geen schijf voor herstellen van wachtwoord hebt, gaat u naar een van de andere secties in dit document om toegang tot Windows te krijgen.

  • Als uw computer de vereiste software heeft (vingerafdruklezer of IR-webcamera), wordt Windows Hello automatisch geïnstalleerd tijdens de installatie van Windows.
  • Doe dit nogmaals voor de overige twee beveiligingsvragen.
  • Meld u aan bij een lokaal account en controleer vervolgens of de computer met internet is verbonden.
  • Er zijn twee soorten gebruikersaccounts in Windows 10, waarbij elk accounttype verschillende toegangsniveaus heeft.
  • De wizard Wachtwoord opnieuw instellen wordt weergegeven.

Raadpleeg Nieuw account maken voor stappen voor het maken van een verbonden account van Microsoft in Windows 10. Toegang tot systeembronnen en de mogelijkheid om uw computer aan te passen naar uw eigen instellingen en voorkeuren. Meld u bij Windows aan met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Het Wachtwoord Voor Het Lokale Gebruikersaccount Wijzigen Vanaf Een Ander Gebruikersaccount

Ga naar de Microsoft-pagina Waarom kan ik me niet aanmelden? Doe dit nogmaals voor de overige twee beveiligingsvragen. Klik op het toe te voegen account en volg de instructies op het scherm. Installeer bureaubladapps maar u kunt geen apps vanaf de Windows Store installeren.

10 15

Maak een wachtwoordherstelschijf aan voordat u uw wachtwoord bent vergeten en terwijl u toegang heb tot Windows. Hiermee verliest u mogelijk alle gegevens waarvan geen back-up is gemaakt naar een externe locatie. Hiermee verliest u alle gegevens verliezen waarvan geen back-up is msvcp71.dll windows 11 gemaakt naar een externe locatie. Raadpleeg Een schijf voor het herstellen van een wachtwoord maken voor meer informatie over het maken van een schijf voor het herstellen van een wachtwoord.

Als u een Microsoft-account gebruikt, kunt u het wachtwoord niet verwijderen. Deze functies instelt, gaat u naar Instellen aanmeldopties voor Windows Hello . Typ het nieuwe wachtwoord en typ het vervolgens nogmaals ter bevestiging. De wizard Wachtwoord opnieuw instellen wordt weergegeven. Start de computer en probeer het aanmeldingswachtwoord in te voeren in het aanmeldscherm van Windows. Volg de instructies op het scherm om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.